Piese schimb – AutoMarshal.ro
 

Piese schimb

Incepand cu anul 1997 Marshal SRL are ca obiect de activitate comertul cu piese schimb, lubrifianti si accesorii auto.

Stimate client, website-ul nostru nu este construit pentru vanzari online, ci serveste la prezentarea gamelor de produse si servicii pe care avem posibilitate sa le comercializam, indiferent ca este vorba despre piese auto, accesorii, autovehicule noi sau rulate, ATV-uri, snowmobile sau echipamente sportive.

Activitatea de identificare a pieselor de schimb nu se rezuma doar la cautarea intr-un catalog online si apoi gasirea celui mai bun pret; exista situatii in care modificarile constructive efectuate de diversii proprietari sau solutiile tehnice folosite de constructorul autovehiculului, ingreuneaza sau fac chiar imposibila identificarea pieselor fara o documentatie tehnica si o pregatire profesionista.

Din acest motiv identificarea pieselor, accesoriilor sau lichidelor tehnice, cat si comercializarea lor, este facuta de tehnicieni ai firmei noastre, cu o experienta de peste 20 ani in domeniu, pentru fiecare reper propunandu-va mai multe variante calitate/pret.

Prin aceasta dorim reducerea numarului de erori de identificare, reducand astfel costurile cat si timpul de livrare/montare.

Oferim piese cu raport pret/calitate mai bun decat al magazinelor online; in plus, in acest pret este inclusa si expertiza tehnicienilor nostri.

Comenzi si oferte piese schimb, accesorii


Marius Popa

  • Telefon: 0727 226 871

  • Email: piese@automarshal.ro


Contact general

  • Tel: 0350 405 977

  • Fax: 0350 405 978


Dispunem de programe de identificare a pieselor de schimb si de mentenanta pentru urmatoarele marci de autovehicule:

suzuki 110x50